Morgen duurt nog lang

Morgen duurt nog lang

De winter is in aantocht en Varken legt een voorraad aan. Beer vindt dat vreemd, er is toch genoeg te eten. Maar als het begint te vriezen en Beer geen eten meer vindt, beseft hij waarom varken zo hard werkte. Zal varken hem helpen? Wat kan Beer in ruil doen?

Meer… »

Delen |
Mol en het babyvogeltje

Mol en het babyvogeltje

Molletje neemt een babyvogeltje mee naar huis en zorgt er goed voor. Het wordt zijn beste vriendje en als het vogeltje groot is, bouwt hij er zelfs een huisje voor. Van Opa Mol leert hij hoe fijn het is als je kan vliegen. Maar Molletje heeft geen vleugels, zijn vriendje wel…

Meer… »

Delen |
Grijsje

Grijsje

Muis staat voor de spiegel en vindt zichzelf zo grijs en saai. Ze gaat op zoek naar een nieuwe look. Tot groot plezier van het publiek, valt ze in een verfpot en probeert strepen en bollen. Maar telkens lachen andere dieren haar uit. Tot er een andere muis zegt: “Hé wat heb jij een mooie grijs velletje. Heb je al een naam? Ik wil je Grijsje noemen.”

Meer… »

Delen |
Dat komt er nou van

Dat komt er nou van

Beer ontfermt zich over drie eieren. Als er kleine eendjes komen uit piepen, denken ze dat die beer hun mama is. Tot grote hilariteit van het publiek moet Beer nu voor drie kuikentjes zorgen.  Hij leert ze zwemmen en eten. Alleen vliegen is moeilijker. Zal dat Beer ook lukken? Indien u wil, kan de klaspop betrokken worden in de voorstelling.

Meer… »

Delen |
Kom je me helpen?

Kom je me helpen?

Papa Muis heeft het druk in de tuin: spitten, rijven, bloemen zaaien, blaadjes harken, aardbeien plukken… Kleine Muis wil iets mooi maken voor Papa Muis. Daarvoor heeft hij bloemen nodig en veertjes en iets uit de keuken. Wat gaat kleine Muis daarmee maken? Grote Muis mag pas kijken als het klaar is. Meer… »

Delen |